luni, 17 septembrie 2012

vaccinul contra cancerului de col uterin


Dovezi concludente: distributia la nivel global a vaccinului anti-fertilitate, finantat de Rockefeller, este coordonată de OMS
septembrie 7 2010 - 10:23 (Infowars.com)

Recent a aparut o noua serie de documente care dovedesc, dincolo de orice îndoială, că Fondul pentru Populaţie din cadrul Naţiunilor Unite, Banca Mondială şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii [OMS] sprijina eforturile Fundatiei Rockeffeler de a dezvolta un vaccin anti-fertilitate, prin studii si teste, care se efectueaza sub responsabilitatea unui “Grup de lucru privind vaccinurile pentru reglarea fertilitatii”.
OMS şi Fundaţia Rockefeller au lucrat împreună la vaccinul “anti-fertilitate” începând cu anii 1960.
La doar patru ani dupa ce Fundatia Rockefeller a lansat masive operaţiuni de finanţare a vaccinurilor anti-fertilitate, a fost creat Grupul de lucru, sub auspiciile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Bancii Mondiale şi Fondului ONU pentru Populaţie. Misiunea sa, conform spuselor unuia dintre membrii săi, este de a sprijini: “cercetării fundamentale şi clinice cu privire la dezvoltarea de vaccinuri contraceptive, menite sa actioneze împotriva gameţilor sau a embrionului preimplantat. Aceste studii au implicat utilizarea unor proceduri avansate în chimia peptidelor şi genetica moleculară, precum şi evaluarea unui număr de noi abordări în vaccinologie generala. Ca urmare a acestui efort internaţional de colaborare, un prototip de vaccin anti-HCG [Human chorionic gonadotropin = Gonadotropina corionica umana, un hormon de natura glicoproteica produs in mod normal de placenta, al carui rol biologic este de a preveni dezintegrarea Corpus Luteum a ovarului, si prin aceasta, a mentine secretia de progesteron, absolut critica pentru sarcina la oameni] este acum în curs de testare clinică, indicand că o metoda de planificare familiala cu totul noua ar putea fi disponibila înainte de sfârşitul acestui deceniu.”

În ceea ce priveşte sfera de competenţă a Grupului de lucru, publicatia “Monitorul de Biotehnologie şi Dezvoltare” a raportat ca:
“Grupul de lucru acţionează ca un organism global de coordonare a vaccinului anti-fertilitate R& D in diferite grupuri de lucru şi sprijină cercetarea abordărilor diferite, cum ar fi vaccinul anti-sperma si anti-ovul, cat şi vaccinul ce urmăreste neutralizarea funcţiilor biologice ale hCG. Grupul de lucru a reuşit să dezvolte un prototip de vaccin anti-hCG. “
Unul dintre membrii Grupului de lucru, P.D. Griffin, a subliniat scopul şi traiectoria acestor vaccinuri de reglare a fertilitatii – FRV. El a declarat:
“Grupul de lucru a continuat să îşi coordoneze activităţile de cercetare cu alte programe de dezvoltare a vaccinurilor în cadrul OMS şi cu alte programe naţionale şi internaţionale implicate în dezvoltarea de vaccinuri de reglare a fertilitatii.”
Griffin a admis, de asemenea, faptul că una din intentiile legate de vaccinuri este punerea lor în aplicare în ţările în curs de dezvoltare.

Grupul de lucru afirma si ca unul dintre avantajele FRV-urilor fata de “metodele pentru controlul fertilităţii, disponibile în prezent “, este următorul: “costul de fabricaţie redus şi uşurinţa de livrare prin serviciilor de sănătate existente”!

Inca din 1978, Grupul de lucru al OMS (numit atunci Grupul de lucru pentru metode imunologice de reglare a fertilitatii) a subliniat utilitatea acestor vaccinuri în ceea ce priveşte posibilitatea de a “le sinteza şi a le fabrica pe scară largă “.

Deşi termenul de “vaccin anti-fertilitate”, inventat de Fundaţia Rockefeller, a fost înlocuit de termenul mai “prietenos”- vaccin de reglare a fertilitatii (FRV), programul a ramas, evident, la fel. În plus, toate etapele arată, în mod concludent, că OMS, Fondul ONU pentru Populaţie şi Banca Mondială au continuat pe un drum deschis de Rockefelleri la sfârşitul anilor 1960. Prin extensie, se dovedeşte că toate aceste organizaţii sunt interconectate perfect, putand fi usor idetificate ca “promotori ai dictaturii ştiinţifice”.

Relatia dintre OMS şi Fundaţia Rockefeller este intensă. În Buletinul periodic din 1986 al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, această relaţie este descrisă în detaliu. În timp ce cercetarea eficacitatii gosipolului – un polifenol derivat din planta de bumbac, ce patrunde prin membranele celulare si actioneaza ca inhibitor al diverselor functii, avand proprietati contraceptive bine-cunoscute – ca “agent anti-fertilitate” continua, in Buletin se mai mentioneaza:
“Fundatia Rockefeller a sprijinit niste studii clinice limitate în China şi studii clinice la scara redusa, în Brazilia şi în Austria. Doza administrată în testele desfasurate in China in prezent, a fost redusa de la 20 mg la 10-15 mg / zi în timpul fazei de încărcare, în scopul de a vedea dacă oligospermia severă (insuficienta numarului de spermatozoizi in sperma), mai degrabă decât azoospermia (absenta unor spermatozoizi viabili in sperma) ar fi adecvate pentru un efect acceptabil, non-toxic şi reversibil. Între timp, atât programul OMS privind reproducerea umană, cat şi Fundaţia Rockefeller, sustin studiile pe animale pentru a defini mai bine mecanismul de acţiune a gosipolului. “
În august 1992, a avut loc o serie de intalniri la Geneva, Elveţia, pe tema FRV-urilor. Potrivit documentului numit “Vaccinurile de reglare a fertilitatii ( pentru care OMS-ul a stabilit o distribuţie limitată), la aceste reuniuni au participat oameni de ştiinţă şi medici din întreaga lume, inclusiv cercetătorul biomedical de atunci al Agenţiei Americane pentru Dezvoltare Internaţională (care este acum cercetator-şef al USAID)- Jeff Spieler.

El a scris ca: “vaccinurile care afecteaza funcţia spermei şi fertilizarea ar putea fi disponibile pentru testarea pe omameni către începutul anilor 1990″.

Pentru utilizarea pe scară largă a acestor vaccinuri, scrie Spieler, vaccinul trebuie să depaseasca “variaţiile răspunsurilor individuale la imunizarea cu vaccinuri de reglare a fertilităţii”. El continua spunand ca “este necesara cercetarea si în domeniul vaccinologiei de bază “, pentru a găsi cele mai bune proteine de transport, cei mai buni adjuvanţi şi cele mai bune sisteme de livrare.”
Concluzia ce rezultă din aceste fapte este clara. OMS-ul, în calitate de organism de coordonare la nivel mondial, a continuat, de la începutul anilor ’70, dezvoltarea “vaccinului anti-fertilitate” finanţat de Rockefeller. Devine foarte clar si că s-au facut cercetări ample privind sistemele de livrare, prin care aceste componente anti-fertilitate sa poata fi mascate si incluse în vaccinuri comune, ca cele periodice anti-virale. Este un program anti-fertilizare ce se va demara la scară largă cu scopul de a reduce populatia lumii; iata un vis al elitei mondiale care este pe cale sa se indeplineasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu